2.8.107.20945

Muudatused

  1. HK Täiskasvanute ja proteesihüvitise arvetel “Salvesta ja lõpeta” nupu tekst muudetud “Salvesta ja edasta” vastu, mis kajastab paremini nupu funktsionaalsust.
  2. Võimalus keelata HK lastearve puhul “Salvesta ja lõpeta arve” nupp. Seadistus ei rakendu juhatajatele ja juhul, kui arstidel on keelatud lastearvete edastamine iseseisvalt.
  3. Erinevad kasutajate ja assistentide nimekirjad nüüd sorteeritavad.
  4. Võimalus taastada, kustuatud kasutajaid. Selleks tuleb alustada uue patsiendi lisamist, sisestada soovitud kasutaja isikukood ning vajutada salvesta. Võimalusel pakub Hammas valikut kasutaja taastamiseks.
  5. Kontrolli kutsumise/meeldetuletuse sms/e-mail võimalik kasutada tagi {lastVisMos}, mis väljastab mitu kuud tagasi patsient viimati visiidil käis.
  6. Lisatud arsti litsentsi koodi validatsioon kasutajate salvestamisel.
  7. Kliiniku kustutamisel, kus on tuleviku visiite, kuvatakse hoiatus.
  8. Hansaraama ekspordiga seotud kasutajate koode nüüd võimalik seadistada Arved -> Kassa -> Nupp “Projektikoodid” Hansaraama nupu kõrval. Sama dialoog liigipääsetav ka Peaaken -> Import/Eksport -> Projektikoodid
  9. Case/järelmaksu lepingutel linnuke “Soovin automaatseid emaile”. Juhataja aknast case lepingu arvete koostamisel võimalik saata automaatseid emaile.

Parandused

  1. Pildireale pildi lisamine arvutist võimaldas valida mitut faili, aga tulemuses see ei kajastunud.
  2. Arvutist pilti laadides avanes pildi seadistamise akna ette pildiriba.
  3. Andmebaasides kus on kasutusel üle 8 raporti jäi teatud tingimustes tulemuste aken lukku ning tekst “Genereerin raporteid” silt ei kadunud ära.